Vintersesongen 12/13 Grong skisenter – Bjørgan

I Grong skisenter er ny skisesong snart i gang. Kalde dager gjør at snøkanonene, hele 18 stykker, utnyttes maksimalt, og senteret arbeider nå for fullt for å få åpnet anlegget.

Grong skisenter har også i år tidlig rabatt på kjøp av sesongkort, forskjellen fra i fjor er at dette skal nå bestilles på nett. Fristen for dette har tidligere vært 1.desember, men pga en del problemer i forhold til leveransen av dette systemet, har ikke dette systemet kommet igang enda. Fristen er dermed utvidet til 15. desember. Når bakkene åpner vil det også være mulig å kjøpe andre kort enn bare sesongkort på dette systemet. Har du Keycard fra før, kan du «fylle» på dette via samme system.

Grong skisenter håper at dette skal være klart iløpet av uke 48, og vil da formidle dette på Facebook og på denne nettsiden. Rabatten er -500,- pr.kort og -300,- ekstra rabatt fra og med det 3. sesongkortet.
 
Grong skisenter har 4 skitrekk og totalt 15 nedfarter. Det er lys i flere bakker og åpent for kveldskjøring på torsdager og fredager i perioden januar til mars.

 Løyper og vansklighetsgrader

Grong Skisenter har totalt 15 nedfarter, blant annet eget barneland for de minste og snowboardpark med rails og, hopp og halfpipe. I tillegg er det en egen kjelkeløype. I 2009 ble NM i alpint for juniorer arrangert på Grong skisenter, så her finner alle, enten de er unge eller gamle løyper som passer!

5 Grønne løyper (Meget lett)

3 Blå (Lett)

5 Røde løyper (Middels)

1 Svart løype (Krevende)

1 Snowboardløype
 
1 Kjelkeløype

 

 

Overnatting

En del hytter og leiligheter oppe ved Grong Skisenter er nå tilgjengelige for online booking. Det omfatter 4 leiligheter og 6 hytter. Se hjemmesiden for Grong Fri for ytterligere informasjon.

Hvis man ikke trenger overnatting i umiddelbar nærhet til anlegget, finnes det flere alternativer i umiddelbar nærhet.

Mer informasjon om tilbudene i Grong skisenter Bjørgan og Grong kommune finnes på www.grongfri.no eller på Facebook http://www.facebook.com/grongskisenter

 Informasjon og bilde er hentet fra: www.grongfri.no