SEVERDIGHETER

Langs E6  så vil du kunne se og oppleve mye. Ikke minst så er det mange severdigheter. Noe er nok kjent for svært mange, mens andre ikke er så kjent. Uansett så kan det være greit å vite hva man kan stoppe å se på. Det ene er da at en selvfølgelig får en fin opplevelse. Det andre er at da tar du en velfortjent pause fra bilkjøringen, og en blir mer opplagt før en kjører videre.

Vi vil i det nærmeste  presentere en del severdigheter som ligger langs E6- Utfordringen blir selvfølgelig i hvilken rekkefølge en skal presentere dette. Dette håper vi derfor at dere kan hjelpe oss med. Vi håper derfor at dere kan poste på facebooksiden vår hvilke severdigheter langs E6 dere mener vi skal presentere, og det får da bli vår prioriteringsliste. 

Verdens største stol som visstnok står i Steinkjer, er selvfølgelig en slik severdighet. Bildet nedenfor ligger ute på facebooksiden SteinkjerX, siden for gamle og nye «steinkjerbygg»

Bilde: Utsikten over verdens vakreste by må selvfølgelig nytes fra verdens største stol!