Lekeland1 Hamar

Lekelandet er en innendørs lekepark på 1500 kvm spesielt tilpasset barnefamilier, skoleklasser, barnehager, fritidsklubber, idrettslag, institusjoner og andre med ansvar for barn i alderen 0-12 år. Hos oss skal barna få styrket motorikken, testet sine ferdigheter og vært i bevegelse i trygge omgivelser mens de har det gøy med familien og andre barn.

 

Lekelandet skal være fylt med morsomme fysiske aktiviteter og utfordringer i form av moderne lekekonstruksjoner, enorme luftfylte leker, hinderløyper, balansebrett, sykkelbane, ballrom (30.000 baller!), bursdagsrom, egen småbarnsavdeling, kafeteria og mye, mye mer!!! I pausene kan man nyte vafler,panini,hamburger, pølser, pizza, kaffe, te, is mm i kafeen. I kafeen vil man også ha tilgang på internett og storskjerm-TV til de voksnes disposisjon. For småbarnsforeldre har vi microovn for oppvarming av babymat og melkeflasker – stellebordet vil finnes på toalettettene.

Alle lekeanretningene vil være sikret og godkjent iht. norske forskrifter og lover. Barn har kun adgang med voksne (minimum 16 år) og det er de voksnes ansvar å påse at barna følger reglene for anretningene.

Adresse: Midtstranda, 2321 Hamar

Åpningstider: Mandag-fredag 11-20
                             Lørdag-søndag 11-19
                             Mandager stengt

Kilde: http://hamar.lekeland1.no/