Velkommen til E6 guiden !


Det er med glede vi registrerer økt trafikk fra lesere av nettsiden, og ikke minst at næringslivet stadig blir mer opptatt av å være med på denne siden. Vi registrerer selvfølgelig også at de bedriftene som er inne, stadig har besøk på sine profiler.
Bare denne uka har 5 nye bedrifter fra Nord-Trøndelag lagt inn sine profiler.  Disse bedriftene viser til fulle mange av de fine opplevelsene du kan få langs E6. Vi anbefaler å se inn på sidene til bedriftene.

– Føllingstua ligger ved sørenden av Snåsavatnet i Steinkjer, Nord Trøndelag.
200 m fra E6, 13 km nord for Steinkjer sentrum og 10 mil nord for Trondheim Lufthavn Værnes.
Snåsavatnet er Norges sjette største innsjø med meget godt ørretfiske.

https://e6guiden.no/bedrift/follingstua-steinkjer/

– Harran Camping   finner du 15 km nord for Grong sentrum. Campingen rett ved siden av idylliske Namsen, en populær lakseelv om sommeren.
Harran Camping er en camping som passer godt til store og små familier, men også enkeltpersoner som er i forbifarten eller laksefiskere som vil prøve lykken i Namsen.

https://e6guiden.no/bedrift/harran-camping-2/

– Hembre Gård tilbyr laksefiske , overnatting og gårdskonferanse ved Stjørdalselva. Kort vei til historiske Hegra Festning hvor kampene raste under annen verdenskrig, festningen er nå restaurert og åpen for publikum. Hembre gård ligger kun fire kilometer fra midt-norges kanskje viktigste trafikknutepunkt, Trondheim lufthavn Værnes.

https://e6guiden.no/bedrift/hembre-gard-2/

– Hytte ved Skarnsundet.  Idyllisk plass for langtidsleie og enkeltovernatting på forespørsel. Hytta er fullt utstyrt og ligger ned mot Trondheimsfjorden. Her er det gode bade – og fiskemuligheter. Like forbi hytta går en av Inderøys mange kulturstier. Den forteller lokale historier og kan anbefales.

https://e6guiden.no/bedrift/hytte-ved-skarnsundet/

– Namsskogan Familiepark  ligger lengst sør i Namsskogan kommune. Det er 25 mil fra både Trondheim og Mo i Rana, og i kjøretid er dette ca. 3 t 30 min. Du kommer deg hit ved hjelp av bil, buss eller tog. Skal du ta tog, er nærmeste avsstigningstasjon Lassemoen stasjon, 10 km sør for dyreparken. Familieparken tilbyr spennende overnatting i rovdyrcamp hele året.

https://e6guiden.no/bedrift/namsskogan-familiepark-2/

Velkommen på laget !