Høstmarked i Vikingskipet på Hamar, 26.-27. oktober 2013

Antikk-, brukt- og samlermarked

Velkommen til antikk-, brukt- og samlermarked i Vikingskipet på Hamar helgen 26. og 27. oktober 2013. Vår- og høstmarked i Vikingskipet er Norges største antikk-, brukt- og samlermarked og vi kan vel også påberope oss å si Nordens største marked i sitt slag. Her samles over 300 utstillere, alt fra de som rydder loft og kjeller for å være med til de helt proffe forhandlerne og sammen fyller de opp den 13 000 kvm store hallflaten med gjenstander for salg. 

Samler du på noe eller er på jakt etter antikviteter eller det helt spesielle til ditt interiør, bør du allerede nå sette av datoen for høstens store skattejakt. Besøkende som ønsker å tråle deg gjennom alle salgsbodene, bør sette av noen timer og kanskje en hel dag til besøket.

Åpningstider:
Lørdag: kl 10.00 – 17.00
Søndag: kl 11.00 – 17.00

For mer informasjon, klikk her:
http://hoa.no/no/arrangement/arrangementer/hostmarked-2013/