Velkommen til E6-Guiden !

Det er med glede vi registrerer økt trafikk fra lesere av nettsiden, og ikke minst at næringslivet stadig blir mer opptatt av å være med på denne siden. Vi registrerer selvfølgelig også at de bedriftene som er inne, stadig har besøk på sine profiler.
Så langt denne uka har 7 nye bedrifter fra Nordland og Sør-Trøndelag lagt inn sine profiler.  Disse bedriftene viser til fulle mange av de fine opplevelsene du kan få langs E6. Vi anbefaler å se inn på sidene til bedriftene.

– Halland Camping er en trestjerners familiecamping som legger vekt på at hele familien skal trives.
Campingplassen ligger ved E6, 75 km sør for Trondheim. 45 km nord for Oppdal og 7 km fra Berkåk i Rennebu Kommune
https://e6guiden.no/bedrift/halland-camping-2/

– Smegården Camping er en idyllisk campingplass ved E6 i Drivdalen, 8 km sør for Oppdal sentrum og 25 km nord for Dovrefjell nasjonalpark.  Avstanden til Oslo er 416 km, til Trondheim er det 128 km.
https://e6guiden.no/bedrift/smegarden-camping-2/

– Øysand Camping: Ca. 2 mil sør for Trondheim, finner du en perle av badeliv og friluftsområde (5 minutter fra avkjørsel fra E6 ved Klett). Her finner du utegrill, 2 sandvolleybaner, og en 2 km lang sandstrand.
https://e6guiden.no/bedrift/oysand-camping-2/ 

– Breesgård Turistsenter: 12 km vest for Oppdal sentrum, ved foten av praktfulle Storhornet, finner du Breesgård Turistsenter.
Breesgård er en familiecamping som passer til alle, sommer som vinter.
https://e6guiden.no/bedrift/breesgard-turistsenter/

– IMI Stølen ligger sentralt kun 3 km unna Oppdal sentrum. IMI Stølen er et rusfritt alternativ for deg som liker fred og ro,
samtidlig som du har alle Oppdals muligheter i umiddelbar nærhet.
https://e6guiden.no/bedrift/imi-stolen/

– Lundamo Camping er en liten familievennlig plass som ligger ved elva Lundesokna, ca. 700 meter fra Lundamo sentrum.
Campingen har servicebygg med resepsjon og kiosk med salg av kioskvarer og fiskeutstyr.
https://e6guiden.no/bedrift/lundamo-camping-2/

– Norumgården ligger 10 minutters gange fra Narvik sentrum. Norumgården er smakfullt innredet med gamle møbler og antikviteter fra Italia, Frankrike, Sverige, Norge og ikke minst England. Huset er tildelt veteranhusprisen og Narvik kommunes pris for god og pietetsfull restaurering.
https://e6guiden.no/bedrift/norumgarden/

Velkommen på laget !