Skiexpo & Boardexpo vintersportsmesser i Lillestrøm

http://skiexpo.no/wp-content/uploads/2012/04/eee.jpg

Besøk Norges nye vintersportsmesser Skiexpo og Boardexpo i perioden 1. – 3. november på Norges Varemesse i Lillestrøm.

To haller vil bli tatt i bruk. I Skiexpo-hallen finner man områdene for langrenn, alpint, topptur, randonne, friluftsliv, vinterdestinasjoner, hytteutbyggere, vinterbiler, Big Jump, innendørs langrennsløype, scene for foredrag, underholdning, moteshow mm.

I Boardexpo-hallen finner man alt innenfor snowboard, skate og surf med tilhørende unike messebutikker og et eget filmrom med visning av årets filmer. Det blir et eget eventområde med ulike aktiviteter for store og små. De ulike miljøene skal sammen skape en troverdig ramme rundt vinter-Norge.

De store messebutikkene og de små nisjebutikkene presenterer og selger alt innenfor vinteraktiviteter. Skiexpo og Boardexpo ønsker å samle hele vinter-Norge under ett tak. Det skal være et rikt tilbud av utstillere, salg og ikke minst aktiviteter. Skiexpo skal nå den store massen av vinterinteresserte nordmenn, uavhengig om de skal stå på langrenn, alpint, eller rett og slett om man ønsker å kjøpe seg en hytte. I Finland samler SKIEXPO over 50.000 besøkende hvert år, så potensialet for Norge er enormt.

Årets messe blir storslått med mange nyheter fra utstillere og deltakelse fra utøvere innenfor langrenn, alpint, snowboard og twin-tip med mer. Det vil også bli holdt konkurranser og team-battles med pengepremier og hele arrangementet kastes glans over av kjente og kjære idrettsutøvere, fra både nåtid og fortid. Arrangører fra flere hold kommer for å delta på messa og Skiexpo vil ha flere media partnere rettet mot de forskjellige målgruppene.

Adresse: Messeveien 8, 2004 Lillestrøm

Åpningstider:
Fredag 1. november: 13:00 – 20:00
Lørdag 2. november: 11:00 – 17:00
Søndag 3. november: 11:00 – 17:00

Kilde: Skiexpo.no, http://www.skiexpo.no/om-messen/