Museet på låven

julebanner

 

Museum med samling av kulturminner med blant annet fullt utstyrt landhandel, kjøkken fra 1930-tallet, og stue fra 50/60-tallet, gammel utedo, samling av gamle bilskilt fra alle USA`s stater, kaffekanner, matbokser og mye annet som skaper en avslappende og god atmosfære.

Fra 1. november til 23. desember pyntes hele låven til jul med juletre og nisser, og det spilles julemusikk. Her kan man sette seg ned å nyte atmosfæren med julegløgg og pepperkjeks om man ønsker det. Her kommer man garantert i god julestemning.
Vi ønsker alle velkommen til en stemningsfull førjulstid.

Lørdager og søndager har vi enkel kaffeservering på låven. Vi kan tilby vafler, muffins, donuts og smørbrød med laks eller skinke.

Les mer på http://www.kortmanlys.no/public.aspx?pageid=78342

 

Åpningstider for Musèet på låven:

November – Desember:

Mandag-fredag 10-20
Lørdag  10-18
Søndag  12-18