JuleExpo på Norges Varemesse, Lillestrøm, 22.-24. november

Gå til messens startside

JuleExpo er messen hvor du kan finne alt du trenger til jul! Her møter du over 200 butikker med unike produkter innen mat, drikke, interiør, mote, søm, sport, fritid, håndverk, design, leker, data, elektronikk og fairtrade. Hvert år tar over 20 000 mennesker turen til Lillestrøm for å komme i julestemning og handle gaver til jul.

På JuleExpo er det massevis av opplevelser for hele familien. Her henter man inspirasjon og prøver ut nye aktiviteter og trender på messen. Familien kan delta på juleverksted og lage tradisjonsrik julepynt sammen med barna. Enten du er liten eller stor finner du garantert noe gøy og spennende på årets messe.

På JuleExpo kan du oppleve Norges eneste sy, strikk og hobbymesse. Har du forkjærlighet for stoff og søm, og elsker å designe dine egne kolleksjoner, er JuleExpo messen for deg. Her finner den kreative alt man trenger blant engasjerte utstillere som gir gode råd og tips. På symessen gjør du den gode handelen. Her kan du delta på minikurs og oppleve motevisninger med de siste aktuelle trender.

Ta turen til Lillestrøm 22.-24. november for å komme i julestemning og handle gaver til jul!

Kilde: www.messe.no,
http://www.messe.no/no/juleexpo/Aktuelt/Velkommen-til-JuleExpo-2013/