Gavekort 4.desember

bilde visakort

I dag har vi trekt det siste gavekortet à kr. 500 som vi lovte bort. I alt har vi etter i dag delt ut 11 gavekort .  

Dagens gavekortvinner kommer fra Østlandet og Ringerike Kommune. I perioden 1952 og 1964 var stedet vi skal til egen kommune. Pr. 1.januar 2012 så bodde det 14860 personer i denne byen. Byen vi skal til heter Hønefoss.  I Hønefoss bor det en dame, som har vært ivrig med å trykke liker og dele. Tålmodighet og innsats gir som regel gevinst, og i dag kan vi gratulere Lina Ciur Petre i Hønefoss som vinner av gavekort fra www.E6guiden.no . 

Selv om konkurransen er over for denne gang, så kommer det kanskje nye og annerledes konkurranser på E6guiden. Helt sikkert er det iallefall vi hver uke fremover vil legge ut mange interessante og spennende profiler på bedrifter du finner langs E6. Vi håper derfor at dere vil fortsette å følge oss og at dere vil finne guiden nyttig !

 Vi gratulerer alle vinnerne !