Det norske Måltid

Flott trøndelags reklame på TV2 sitt program Det Norske Måltid søndag 15.desember. Flere av bedriftene som du hørte om i går ligger ute med sin profil på E6guiden.no, og du kan lese mer om de der. 

Vi anbefaler å se på de mange spennende bedriftene du finner inne på E6guiden.no.. Flotte overnattingssteder med sjarm og miljø, spisesteder med særegenhet og ikke minst mange bedrifter som kan by på opplevelser og aktivitet som vi antar vil interessere mange. Bruk guiden, men mest av alt, bruk alle de spennende tilbudene dere finner langs E6. Her er det mye en kan se og oppleve som for mange av oss ligger uoppdaget.

fellesbilde

 

Bildet er fra en av bedriftene langs Den Gylden Omvei, Gulburet. De har egenproduserte varer, men selger også varer for andre spennende bedrifter langs den gyldne omvei (nord-trøndelag). Du kan lese mer om Gulburet her https://e6guiden.no/bedrift/gulburet/.