Brøyt i vei !

På NRK sine nettsider kan vi lese at i alt 745 000 fikk med seg 1.episode av  NRK-serien «Brøyt i vei». Serien viser utfordringene som brøytebilsjåfører har på utsatte vegstrekninger i Finnmark. Serien vil gi oss trafikanter et innblikk i den krevende og utfordrende jobben som brøytebilsjåfører utfører. 

I kveld viser NRK episode 2 i denne serien. For oss som trafikerer norske vinterveier, så kan det nok være nyttig å se denne serien. Alle har vi vel godt av å få en økt forståelse for de utfordringer som naturkreftene skaper langs norske vinterveier.  I tillegg kan det nok være nyttig å få et innblikk i hva en hverdag for en brøytebilsjåfør består i.

0HQZgZEi7EQwH6b9RjzRaA_LnxAjAgYPiT3gI00c6aWg

 

Bildet er fra NRK sin nettside. Episode 2 ser du 6.januar kl.20.15 på NRK 1.