Ekte opplevelser i Oppdal

logo

 

Fellesskapet Luggumt i Oppdal, representerer 14 kvalitetsbedrifter innen overnatting, bespisning, kunst, håndtverk og opplevelser. Felles for alle er at de har høy kvalitet på sine tilbud og har muligheter til å ta i mot besøkende gjester – enten tilfeldige besøkende, eller forhåndsbestilte grupper. 

Luggumt representerer noe av det beste Oppdal har å by på, med en bredde som burde passe for de fleste, både sommer og vinter. Sett av litt tid og oppdag denne delen av fjellbygda også. Mange av bedriftene kan du gå eller sykle  mellom. 

I uke 8 er det vinterfestuke på Oppdal, og lørdag 22.februar i denne uka vil et utvalg av Luggumt medlemmene presentere lokalprodusert mat,kunsthåndverk og opplevelser på torget forran «kreativt hus». Her blir det i følge ei melding som er lagt ut på facebook bli et trivelig torgmiljø. Bålpanner, svartkjele,islykter,isskulpurer, stemningsfull musikk og ikke minst salg av fast og flytende føde.