Spreke sportsbiler og dramatisk krigshistorie i vinterferieuka

Vinterferie på Norsk vegmuseum

På Norsk vegmuseum satses det stort på vinterferieaktiviteter for besøkende i alle aldre. I år kan du blant annet får være med på spesialomvisning i museets Lamborghiniutstilling med Harald Skjøldt. Skjøldt eier selv flere av bilene i utstillingen, er formann for Lamborghiniforeningen i Norge og entusiastisk prosjektleder for utstillingen. I vinterferien får du også bli med bak kulissene i arbeidet med 2. verdenskrig til den nye historiske utstillingen ved museet. Se historisk filmmateriale, bli med i verkstedet og magasinet og se unike maskiner og gjenstander fra krigens dager. Ellers blir det omvisning i landhandel-leiligheten, smed i smia, lesestund, formingsverksted og servering i Lysaker gjestgiveri.

Fredag 28. februar

Kl. 12-15: Besøk smeden i smia og se hvordan han utfører håndverket på gamlemåten.

Alle dager 20. februar – 2. mars:

Kl. 10-15       Lamborghiniutstillingen «Linjer og Landskap», interaktivt trafikksikkerhetssenter, åpen landhandel, vinterrebus, skøyteis og andre vinteraktiviteter i friluftsmuseet, spill og leker i resepsjonsområdet og innendørsaktiviteten «Bygg ei bru».

Kl. 12-16        Hjemmelaget mat og formingsverksted i Lysaker Gjestgiveri

Lørdag 1. og søndag 2. mars

Kl. 10-15: Blindheimsvikhelg – enkel servering og 10 % rabatt på alle varer i landhandelen

Kl. 13: Omvisning i leiligheten i landhandelens 2. etasje.

Gratis inngang!