Ferieminner – vinn 500 kr !

hilsen-fra-steinvik-camping-postgaatt-fint-kortSteinvik Camping og hyttegrend as fortsatt en attraktiv campingplass !

Husker du den gang………..da postkort dokumenterte årets ferie. Sosiale medier, internet, mobilkamera, digitalkamera visste vi ikke hva var. Vi sendte postkort hjem til nær familie og venner for å fortelle hvor vi var. Et postkort måtte gjerne sendes tidlig i ferien, slik at det nådde hjem før du selv var tilbake. Å sende postkort hjem når du var på tur var vel nærmest å betrakte som god folkeskikk.

Postkort ble kjøpt for å «dokumentere» hvor en hadde vært på ferie.Et klassisk postkort hadde gjerne flere motiv på samme kortet. På den måten fikk en vist «bredden» på det stedet en besøkte. 

Fortsatt får en kjøpt postkort, men kanskje ikke så mye brukt som de engang var. Viktig er det at slike skatter blir tatt vare på. 

I E6guiden.no har vi et ønske om å formidle slike postkort. Mange av dere har helt sikkert album med gode minner fra tidligere ferieturer og forhåpentligvis vil dere dele disse med oss.  Primært ønsker vi å lage et eget E6 album med  postkort.  Vi håper derfor at dere kan være med å lage et slikt album. Post et bilde på vår facebookside  https://www.facebook.com/https://e6guiden.no, og skriv gjerne en kommentar til plassen og ikke minst ca årstall bildet er tatt. Bildene kan selvfølgelig også være av nyere dato.

bilde visakort

Alle som legger ut et postkort er med i trekningen av et gavekort på kr.500,-. Vi trekker ut et gavekort hver måned. Første trekning blir da onsdag 30.april.