Langt igjen… To voksne gutter på tur i en 1975 modell Opel Ascona

Prosjektet Langtigjen.no ruller videre i 2017 – med et nytt reisemål. I fjor gikk ferden til Åge-konsert i Royal Albert Hall, via Kirkenes, Hammerfest, Vinstra og Kvål. Denne gangen ratter gutta østover.

I år markerer D.D.E. 25 år som et av landets største band, og en stor del av suksessen tillegges låta «Vinsjan på kaia». I løpet av tre junidager – 15., 16. og 17. – legges det dermed opp til D.D.E.-konserter i Bergen, Murmansk og Mo. Det hele skal kulminere i en storstilt jubileumskonsert i Oslo Spektrum 14. oktober.

Langtigjen.no er invitert med, og skal selvsagt kjøre turen «Deinnj strakeste vein», streame alt live, lage reportasjer og lodde stemning langs ruta.

Turen går i samme bil som i fjor, en 1975 modell Opel Ascona, nostalgi for oss som er født omtrent samtidig som verdens kuleste ungdomsbil !

Følg Torbjørn Tørset og Lars Øvereng i nevnte Ascona på Facebook:

https://www.facebook.com/langtigjen/?fref=ts