Spillexpo på Norges Varemesse i Lillestrøm

10.11.2017 braker det løs på Norges Varemesse i Lillestrøm. Da går stabelen av for Spillexpo, Norges første og største dedikerte spillmesse.

Spillexpo vil være en bred, samlende spillmesse for alt spillrelatert i Norge. Messen er inspirert av lignende messer i andre land, som for eksempel Gamescom i Tyskland, Gamex i Sverige og E3-messen i Los Angeles.

På Spillexpo møter du spilldistributører, spill- og app-utviklere, spillbutikker, indieutviklere, utdanningsinstitusjoner, offentlige støtteordninger for spill og interaktive produksjoner, LAN-arrangører og mange flere. Alle plattformer vil være representert, herunder Playstation, Xbox, Nintendo, PC, Mac, iPhone, Android og Windows Phone.

I løpet av de tre dagene Spillexpo varer forventes det anslagsvis 20.000 spillinteresserte gutter og jenter i alle aldere. Over 10.000 kvadratmeter er også satt av til arrangementet.

Messen vil ha en bred innholdsmessig profil, med releaser og arrangementer på scenen, gamingstations, forelesninger, seminarer, pressemøter og livespilling. Det vil også bli anledning til å møte artister og kjente spillpersonligheter.

Det er mulig å kjøpe billett i døren, men det anbefales å kjøpe billett på forhånd via  Billettservice.no. Da slipper du kø, samt at enkelte dager kan bli forhåndsutsolgt. Det vil da ikke være mulig å kjøpe billett i døren for disse dagene. Det er også billigere å kjøpe billett på forhånd.

 

Kilde/mer informasjon:
http://www.spillexpo.no/?epslanguage=no