God jul og godt nyttår fra oss i E6-guiden !

Vi ønsker alle våre følgere en riktig god jul, og godt nyttår !

E6-guiden takker alle som har besøkt oss i 2017.
Vi satser på å utvikle oss videre i året som kommer, og stigende besøkstall tyder på at vi er på rett vei.

Vi ønsker å formidle begivenheter som skjer i kommunene E6 går gjennom. Takk til de som har bidratt med tips i året vi snart er ferdig med. E6-guiden vil gi alle som ferdes langs E6 en enkel oversikt over hva du finner på veien. Spisesteder, hoteller og overnatting, severdigheter, bensinstasjoner, bilverksteder, caravan, museer og butikker i ulike varianter.

Noen av oss har levd lenge nok til å minnes veteranbilene som preget veibildet for noen år siden, derfor tar vi et blikk tilbake innimellom. Samtidig ønsker vi å gi dere oppdateringer på hva som skjer på E6 nå og fremover, vi er glad for at E6 i Gudbrandsdalen fikk et løft nå nylig. Vi fortsetter og følger andre veiprosjekter på E6 videre.

Trafikksikkerhet opptar oss, derfor kommer vi til å fortsette med temaet i tiden som kommer. Likedan vil vi oppdatere leserne på nye lover og regler. Det samme gjelder trafikkmeldinger.

Har dere et tips om noe som skjer eller er aktuelt i en E6-kommune, send oss gjerne et tips til [email protected]

Til sist vil vi igjen takke for alt i 2017, og ønske dere alle en riktig god jul og godt nytt år.

Hilsen oss i E6-guiden