Camp Villaks og Villaksens dag i Alta, 15. – 17. juni 2018

Alta Laksefiskeri Interessentskap (Ali) og Alta Jeger- og Fiskeforening (AJFF) gjentar suksessen, og arrangerer Camp Villaks i Altaelva 15.-17. juni 2018.

På Stengelsen gård skal det nå på nytt samles en gruppe ungdommer mellom 14 – 18 år for å prøve fiskelykken i Altaelva. Her undervises det i ulike fisketeknikker og deltakerne får kunnskap om laksen i elva vår.

Her får deltakerne mulighet til å blir kjent med nye mennesker og ikke minst blir det satt av mye tid til fiske! Det vil bli erfarne instruktører til stede, som gir gode tips og råd underveis. Deltakerne er selv med på å gjennomføre arrangementet og vil få utdelt ulike arbeidsoppgaver i løpet av helga. Lørdag arrangeres blant annet «Villaksens dag» på campområdet.

Campen passer for alle uansett ferdighetsnivå: Fra nybegynner til erfaren fisker. Dette er et lavterskeltilbud for ungdom som ønsker å lære mer om fiske i elv. Her samarbeides det i grupper der både kunnskaper og erfaringer utveksles. Jenter oppfordres til å søke.
Arrangementet starter fredag 15. juni kl. 17:00 og avslutter søndag 17. juni kl. 13:00!

 

Kilde/mer informasjon:
https://lakseelver.no/nb/news-2018/camp-villaks-i-alta-15-17-juni-2018