Trondheim Vikingmarked, 22.-24. juni

Velkommen til Trondheim vikingmarked!
Djupvika – Lade 22 – 24. juni 2018

Fra Trondheim vikinglags hjemmeside:
«Velkommen skal dere være for en tidsreise på Lade i Trondheim. Ved å gå inn gjennom våre porter inn til markedsområdet i Djupvika som ligger helt nede ved havkanten, får du en unik mulighet til å se 1000 år tilbake i tid!

Trondheim vikinglag er stolt arrangør av historisk marked i Trondheim, vi ønsker å vise dere hvordan vikingene var kledd, hvor mange ulike håndverk og materialer dem hadde, hvilken mat dem spiste, hvordan de lekte og hvordan de slåss! Ved å gjøre vår historie levende lover vi en opplevelse som vil bli husket godt av både store og små.

Mellom 100-150 vikinger og frivillige skal delta for å gjøre denne helgen uforglemmelig for publikum og deltagere, vi har håndverkere fra hele Europa som er best i sitt felt som er klare for å vise dere deres håndverk og dele kunnskap. Vi har ett vikingtids kjøkken hvor det skal drives demonstrasjoner om du er nysgjerrig på hva som ble spist. Vi har vikingtids krigere som skal vise dere stridsteknikker og hvordan en kamp mulig kunne se ut ved å ha daglige fightershow!»

Inngang:
Voksen: 100,- pr dag
Barn opp til 16 år: 50,- pr dag
Barn under sverdhøyde: GRATIS!

Åpningstider:
Fredag 22.juni kl 16-21
Lørdag 23.juni kl 10-17
Søndag 24.juni kl 10-16

 

Kilde og mer informasjon:
http://trondheimvikinglag.com/wordpress/trondheim-vikingmarked-2018/