Jessheimdagene 2018

Jessheimdagene arrangeres fra 9. til 19 august 2018.
Festivalkomiteen sier følgende om arrangementet:

«Det er august og vi er klare til å arrangere Jessheimdagene for 20. gang i nyere tid. Med et fullspekket program gleder vi oss til å invitere til 11 dagers folkefest i Jessheim by.

Tradisjonen tro er det små & store opplevelser for alle i familien. I år har vi et større program enn noen gang med stor variasjon. Ikke minst gleder vi oss til å vise frem kulturelle innslag som byen vår har å by på.

Den første delen av Jessheimdagene inviterer vi til blant annet den tradisjons-rike hittegodsauksjonen, nattåpne butikker, Stjerneskuddet, Markedsgate, GRATIS utekino og mange fine opplevelser på torget og inne i Jessheim Storsenter. Mange har etterspurt Tivoli som en del av disse festdagene og i år er Bergstrøms Tivoli på plass igjen ved Ekspress parkeringen ved Skovly i hele perioden.

Torsdag 16. august drar vi i gang konsert-helg med selveste Bjørn Eidsvåg & Sol Heilo. Fredag får vi selebre gjester som Honningbarna, El Cuero & CC Cowboys og lørdag er rockelegenden Åge & Sambandet på plass. Dette blir 3 flotte konsertkvelder.

Det blir også barnas Jessheimdager med mange fine opplevelser. Alt fra trylleshow, Totto toget som kjører innendørs i senteret, møt & hils med vår egen Baluba, gratis ansiktsmaling, sirkuskole, hoppeslott, dukketeater og mye mer.

I år blir det også en flott avslutning på Jessheimdagene. Ungdommen i kommunen har bestemt at Arif & Unge Ferrari skal avslutte dagene med gratis konsert på torget. I Ullensaker budsjettet ble det satt av en halv million kroner til universelle tiltak rettet mot ungdom. Ullensaker ungdomsråd ønsker å bruke en del av disse pengene til en konsert.Hensikten med bevilgningen er at det skal være med å skape deltagelse, engasjement og inkludering av unge.

Med det ønsker vi spesielt VELKOMMEN til alle dere unge der ute. Kom på konsert! TUSEN TAKK til Ullensaker Kommune og alle våre samarbeidspartnere som er med på å gjøre det mulig å videreføre disse festdagene og bidra til å skape liv i byen vår.

Vi gleder oss til å se dere!
Hilsen festivalkomiteen»

Kilde/mer informasjon:
http://www.jessheimdagene.no/