Oslo Jazzfestival 2018

Oslo Jazzfestival arrangeres fra 12. til 18. august 2018.

Oslo Jazzfestival er en ideell stiftelse som i uke 33 hvert år arrangerer en ukelang festival med 70 – 90 konserter på 15-18 spillesteder i Oslo sentrum. Festivalen dekker alle jazzens stilarter, og har i løpet av 30 år etablert seg som en av Norges største jazzfestivaler.

OJF har utviklet seg til å bli en moderne festival som tar både musikken og byen på pulsen og som blir lagt merke til utenfor landets grenser. Internasjonale og norske jazzstjerner setter hverandre i stevne og byr på konserter og klubbkvelder der overraskelsene står i kø. Gratiskonserter på Karl Johan setter byen i den rette stemning, og sterk satsing på barn og unge viser allerede forbausende gode resultater.

 

Kilde og mer informasjon:
https://oslojazz.no/