Midt i matfatet 2018

Midt i matfatet er en mat- og landbruksfestival som arrangeres i Vikingskipet på Hamar. Festivalen arrangeres fra 21. til 23. september i år.

Hamar er omgitt av Norges største landbruksområder, og er sentrum for nasjonal mattradisjon. Midt i matfatet samler bredden av mangfoldet. 120 utstillere frister med spennende mat- og drikkeopplevelser tuftet på tradisjon og kjærlighet. En begivenhet hele familien har glede av.

Midt i matfatet-festivalen har blitt en viktig nasjonal tradisjon. Hvert år samles 120 utstillere og byr over 10 000 besøkende på kortreiste mat- og drikkeopplevelser fra Innlandets spiskammer. Festivalen skal utfordre både sanser og sinn, gjennom  vektlegging av kvalitet, opplysning og aktiviteter.

ÅPNINGSTIDER:
Fredag 21. sept. kl. 11 – 18
Lørdag 22. sept. kl. 11 – 18
Søndag 23. sept. kl. 11 – 17

 

BILLETTER:
Fredag
GRATIS inngang for alle!
Lørdag og søndag
Voksen kr 100.
Barn u/15 år gratis.
Billettsalg ved inngangen.

 

Kilde/mer informasjon:
http://midtimatfatet.no/