BilNorge.no: Bilentusiastene jubler, nå blir eldre biler avgiftsfrie

Norske bilentusiaster jubler over den nye regjeringsplattformen, som legger opp til at biler eldre enn 20 år skal kunne importeres avgiftsfritt inn til landet.

I dag må bilene være 30 år for å kunne importeres avgiftsfritt og behandles etter de spesielle veteranbilreglene, som også innebærer lavere årsavgift og billigere forsikring, skriver nettstedet BilNorge.no

«Vi har sett på noen andre eksempler. Du kan dra til Tyskland og velge og vrake i luksusbiler fra sent nittitall for 4-5000 euro. I utvalget finner du for eksempel kraftig motorisert BMW 7-serie eller en 12-sylindret S-Klasse. I dag må du betale drøye 100.000 i avgifter for å hente en slik bil hjem til Norge. Med regjeringens nye utspill blir den din for tysk pris pluss moms og eventuelt frakt om du ikke drar og henter den hos forhandleren selv», skriver nettstedet videre.

 

Les hele artikkelen fra BilNorge her:
http://www.bilnorge.no/artikkel.php?aid=51147