Rekordstor interesse for E6-utbyggingen mellom Ranheim og Værnes

Rekordmange bedrifter har meldt seg på leverandørkonferansen for ny E6 mellom Ranheim og Værnes, skriver Trønder-Avisa. Konferansen holdes i Stjørdal i dag.

Prosjektleder Grim Rønsberg sier til avisen at interessen for Leverandørkonferansen er større enn han hadde regnet med, og at dette kan skyldes utdeling av store underleveranser. Totalentreprisen på strekningen er på 4,2 milliarder kroner, i tillegg vil det komme en kontraktstildeling i Melhus på 700-800 millioner kroner. Pluss strekningen Kvithammer – Åsen til 4 milliarder kroner, skriver avisen videre.

Utbyggingen vil få store ringvirkninger for både leverandører, underleverandører og næringsliv ellers i området. Eksempelvis skal arbeiderne som jobber skift bo på hotellrigger over tid. Arbeiderne skal ha mat og det de ellers trenger, dette kommer lokale butikker og næringsliv til gode. Leverandørkonferansen er et samarbeid mellom Nye Veier, Stjørdal Næringsforum og Næringsforeningen i Trondheimsregionen avd. Malvik.

 

Kilder:
– Trønder-Avisa
– Nye Veier