Dinside.no har testet nye Porsche 911 Carrera 4S

Nettstedet DinSide skriver:

«To porsjoner egg og bacon pluss to store glass med appelsinjuice er på vei oppover i magesekken. Den deilige frokosten som ble inntatt med litt for store øyne, blir kastet rundt som i en vaskemaskin, i samme formasjon som den røde prikken i G-kraft-måleren i dashbordet.

Min med-journalist fra Finansavisen sitter i førersetet og prøver å ta livet av både meg og seg selv, eller rettere sagt: få den nye splitter nye Porsche 911 Carrera 4S i generasjon 8 til å vise sine svakheter på kraftig svingete veier i fjellene en time utenfor Valencia. De er ikke lette å plukke frem.»

Les hele den lesverdige testen fra dinside.no her:
https://www.dinside.no/motor/nye-porsche-911-far-terningkast-6/70711861?fbclid=IwAR0DDEOh1rdw7KYYhsky3VEPqJa_QxR6v0MAZNfODcoZxH1hlwxPy9Glvms