4TH OF JULY NIGHT CRUISE

4TH OF JULY NIGHT CRUISE

For 31. gang ønsker Amcar Lillestrøm, Home of the Midnight Cruisers, velkommen til Lillestrøm og årets store cruising-event den 4. juli 2019. De siste årene har det kommet mer enn 3000 biler til byen vår denne dagen, og dette er vi meget stolte av.

Oppmøte på Norges Varemesse fra kl. 17.00. Cruisingen starter i gågata i Lillestrøm kl. 19.00.

Amcar Lillestrøm har i en rekke år hatt et utmerket samarbeid med Norges Varemesse (NV) i Lillestrøm for avvikling av vårt 4. juli-arrangement. NV har alltid vært imøtekommende og bidratt til at både forberedelser og gjennomføring har gått smertefritt. I år oppstod en ny utfordring og NV har atter en gang lagt seg i selen for å bidra til at Amcar Lillestrøm kan arrangere 4. juli i Lillestrøm.

Driften av parkeringsplassen ved NV er satt bort, og det er installert automatisk registrering av inn- og utkjøring. Dette kunne medført en vesentlig kostnadsøkning for hver og en sin deltagelse, men våre kontakter hos NV har gjort en kjempeinnsats og klart å få til en avtale om en pris på kun kr. 50,- pr bil i parkering. Denne prisen gjelder for hele 4. juli arrangementet, uavhengig av hvor mange ganger det kjøres ut og inn.

Amcar Lillestrøm er veldig takknemlige for den velvilje NV viser til å bidra til at arrangementet skal kunne avvikles.

Kilde/ mer informasjon:
http://www.amcarlillestrom.no/index.php